Over de EP Releaseshow (17/9/2015)  in Gebr. de Nobel:

“All Comes Down heeft met deze vijf nieuwe tracks een paar uitstekende troeven in handen die ervoor gaan zorgen dat binnen afzienbare tijd niemand meer om de band heen kan.” – Jeroen Bakker, Podiuminfo. (recensie)

“It’s time to make a next step. This band is good. It has found the blend between metal, rock and pop that may appeal to a lot of people. It will be interesting to follow All Comes Down over the coming years.”Wout de Natris, WoNo Magazine. (recensie)

“Prima band voor het festivalseizoen in 2016!”Peter Visser, MuziekGezien. (recensie)

All Comes Down kenmerkt zich door de krachtige zang van frontvrouw Zjantal Ypma, catchy melodieën, pompende bas en heavy riffs.
De tegendraadsheid, no-nonsense attitude en de diversiteit aan invloeden, maakt de band tot een uniek geheel in de alternatieve rock scene.

2012/2013
In augustus 2012 komt de eerste demo uit met de twee nieuwe tracks, ‘Dead in a Ditch’ en ‘On the Edge’. Een hele reeks optredens wordt afgetrapt in poppodium LVC, Leiden. Met dit succesvolle eerste optreden wordt de toon gezet voor de rest van het jaar: ‘spelen, spelen, spelen’. In november 2013 haalt All Comes Down de finale van de Grote Prijs Rotterdam en in december staan ze in het voorprogramma van Candybar Planet. Na een jaar lang optreden, komt de langverwachte debuutsingle uit. ‘Lonely Fall’ wordt met videoclip gelanceerd in december 2013. De single wordt genomineerd tot Plaatje van Rotterdam 2013 en is hoogste binnenkomer in de IndieCharts.

2014
In maart 2014 komt er een vervolg in de vorm van een tweede single, ‘In Reverse’ wordt met succes gereleased en wordt direct opgepikt door o.a. de Alternative Chart van Into The Tune. In april staat All Comes Down in het voorprogramma van Green Lizard en wint de finale van The Beachbattle. In de zomer speelt de band op meerdere festivals waaronder op de mainstage van Werfpop en in het najaar verzorgt de band het voorprogramma van Navarone.

2015
In 2015 komt het jaar goed op gang met een bomvolle supportshow voor Wallace Vanborn in de Gebr. de Nobel, een show op het Eendrachtfestival en wint All Comes Down de voorronde van de Bandboost.
Na 3 jaar veel liveshows te hebben gespeeld, presenteert All Comes Down hun langverwachte EP: Perceptions.
De EP laat de nieuwe frisse sound van de rockband horen, waarvan alvast een voorproefje was gegeven met de online release van de singles ‘Tidal Wave’ en ‘Perceptions’. De release van de EP Perceptions was op 17 september j.l. in Gebr. de Nobel te Leiden. Aansluitend op de release wordt er een tour gedaan.
All Comes Down is klaar om Nederland verder te overdonderen met de nieuwe nummers en krachtige rocksound.

Over optreden tijdens het Eendrachtfestival (feb 2015):

“Het talent druipt er vanaf: vocaliste Zjantal Ypma (een stage name is niet meer nodig) heeft een rauwe, doch diepe zangstem die niet direct vergelijkbaar is met anderen. Invloeden zijn jaren negentig grungebands als Soundgarden en Stone Temple Pilots. Toch is de sound van All Comes Down wat gelikter en poppy-er. De slome, scherpe gitaar, dikke bas en de onmisbare vocale uitspattingen van Ypma zorgen voor genoeg beweging in het publiek. Eén van de betere concerten van de avond in Bar3.” – Max van Zon, 3voor12 Zuid-Holland. (recensie)

Over de supportshow voor Wallace Vanborn (jan 2015):

“All Comes Down is a band with the biggest mistake as a name ever. With songs like this and a singer like Zjantal Ypma things can only go up and up.
- WoNo Magazine (recensie)

Over de finale van de Beachbattle (april 2014):

“Wat een retegoeie band is dit, ik heb er eerder al over geschreven. All Comes Down kiest overtuigend voor een wat harder genre (ik zie het als een mix tussen stoner en grunge) en rockt als een razende. Zjantal is als altijd niet te houden, deze zangeres straalt enorm veel plezier en energie uit en heeft zo’n goede ‘strot’, het kan niet anders dan dat we nog meer van haar gaan horen. Maar dat gaat eigenlijk voor de hele band wel op. Plezier, energie en enthousiasme zijn drie kernwoorden die het heel prettig maken naar deze band te kijken en te luisteren. Combineer dat met goede instrumentbeheersing, voldoende variatie binnen het gespeelde genre en de beste zang van de avond en je hebt een winnaar.” – Arjen Toet, Jury Finale Saturnus Live Beachbattle 2013/2014


Neem voor meer informatie contact op met Zjantal Ypma 06-46899880 of info@allcomesdown.com of via het formulier op onze Contact-pagina.

All Comes Down bestaat uit:

Zjantal Ypma – Zang
Erik Fridzema – Gitaar / Zang
Lester de Bats – Bas
Peter Robbemond – Drums

bandfoto

Leave a Reply